.

.

Ловци специјалитети Камо крем сочинуваат цевка, зелена боја

Ловци специјалитети Камо крем сочинуваат цевка, зелена боја

DEN 175.84
Износ

Ловци специјалитети Камо крем сочинуваат цевка, лист зелен лист зелена камо крем цевка шминка. Масовно супериорен дизајн и иновации. Направено да помогне во ловот на игри. Дизајнирано да биде лесен за носење и употреба. Една цевка за унца за лесен транспорт. Лесен за примена. Лесно се отстранува. Цел ден удобност. Долготрајно.

R

Им се допаѓа и на купувачите