.

.

Кршните бранови кај Нубл Лајтхаус Кејп Недик Јорк Мејн во САД Journalурнал: Дневник за лаптоп на страница

Кршните бранови кај Нубл Лајтхаус Кејп Недик Јорк Мејн во САД Journalурнал: Дневник за лаптоп на страница

DEN 432.00
Износ

Ова списание со 150 управувани страници го чека вашето задоволство од пишувањето. Можете да го користите за да ги снимите вашите надежи и соништа, да искажете благодарност, да чувате список со корпи, како дневен дневник или да ги срушите вашите списоци "што треба да ги направам. Можностите се бесконечни и изборот е ваш. Уживајте! Ова списание со 150 управувани страници го чека вашето задоволство од пишувањето. Можете да го користите за да ги снимите вашите надежи и соништа, да искажете благодарност, да чувате список со корпи, како дневен дневник или да ги намалите списоците „што треба да направам“. Можностите се бесконечни и изборот е ваш. Уживајте!.

R

Им се допаѓа и на купувачите