.

.

Стапици на Еноз биокаре gnat sti, за габички и афиди, брои, пакувања

Стапици на Еноз биокаре gnat sti, за габички и афиди, брои, пакувања

DEN 2.67
Износ

Контролирајте дури и најлошите gnat и aphid infestations во вашиот дом и стаклена градина со стапици на Biocare GNAT Stix за фугус gnats и aphids (Model S5333). Габа гнати, aphids, растителни вошки и други мали инсекти се привлечени од светло жолта боја на лепливите стапици и УВ -бојата во лепак. Прикачете една леплива лента на една од вклучените дрвени стапчиња и вложете во растителната почва. Можете исто така да ги користите привремените дупки во лепливите ленти за да ги закачите стапиците од вашите куќи. За најдобри резултати, ставете една стапица во секое заразено растение и во сите други растенија во иста просторија и блиски простории. Овие нетоксични лепливи стапици не содржат пестициди и се безбедни за употреба околу деца, миленичиња и храна. Заменете ги стапиците по три месеци или порано ако се полни. Направени од лепило засновано на хартија и зеленчук, стапиците се целосно компостибилни и се лесни за располагање без да се допираат заробените инсекти. Лепливи стапици со жолт удел за заштита на затворени куќи . привлекува гнати, aphids, растителни вошки и други мали инсекти . нетоксични; Безбедно за употреба околу деца, миленичиња и храна . Користете 1 gnat stix за секое заразено растение и за сите други растенија во иста просторија и блиски простории . Вклучува 3 пакувања од 12 лепливи стапици и 12 дрвени стапчиња.

R

Им се допаѓа и на купувачите