.

.

Bright Starts Pop & Giggle Pond Pal Ball Popper Musical Action Toy играчка

Bright Starts Pop & Giggle Pond Pal Ball Popper Musical Action Toy играчка

DEN 1.33
Износ

Оваа фасцинантна жаба ќе направи прскање за време на игра! Нахранете топки во устата од жаби и гледајте како скокаат наоколу и скокајте назад! Pop & Giggle Pond Pal од Bright Starts ќе го има бебето да се смее гласно додека лудите топки скокаат околу брануваа во устата на оваа пријателска жаба. Нахранете ги топчињата до жабата, притиснете го копчето и започнува акцијата со топката! 5 копчиња воведуваат бои и броеви заедно со глупо звуци и мелодии. Вклучува 6 топки, но повеќе може да се купат од светлите стартови да имаат колекција на топка. Нахранете топки во устата на жабата, притиснете го копчето и гледајте како скокаат наоколу на површината слична на брануваа. 5 копчиња воведуваат бебе со бои и броеви заедно со глупо звуци и музика. Вклучени се 6 топки, но може да се купат повеќе топки од Bright Starts да имаат колекција на топки.

R

Им се допаѓа и на купувачите