.

.

Беркли PowerBait Ice Fry Ryh Royd Moft Mait

Беркли PowerBait Ice Fry Ryh Royd Moft Mait

DEN 208.64
Износ

Беркли Power Bait Ice го користи истиот неодолив мирис и вкус што им требаше на научниците над 25 години да го усовршат. Рибата го сакаат мразот Power Bait толку многу што ќе ги привлече најискрените риби и ќе ги натера да држат 18 пати подолго. Давајќи ви време и самодоверба да почувствувате повеќе каснувања - поставете повеќе куки и фатете повеќе риби! Наликува на мала риба од пикала. Аил и пулсира со најмалите техники на свиткување. Рибите едноставно сметаат дека е неодолива. Наменето за хоризонтална презентација за свиткување.

R

Им се допаѓа и на купувачите