.

.

Едноставно зачувајте ги LED светилките, 5W затемнети замрзнати канделабра, топло бело

Едноставно зачувајте ги LED светилките, 5W затемнети замрзнати канделабра, топло бело

DEN 191.20
Износ

Едноставно зачувајте го LED затемнетите замрзнати светилки од канделабра обезбедуваат 25.000 часови услуга кои траат 15 пати подолго од блескавите светилки. LED светилките исто така користат помалку енергија за да го дадат истиот излез на светлина. Оваа LED Candelabra користи само 5 вати, но му дава светлосен излез еквивалентно на сијалицата со блескава сијалица од 40 вати. Едноставно заштедете LED светилки се сите оценети со енергетска starвезда што значи дека побарувањата за заштеда на енергија се тестирани и потврдени од трето лице. LED светилките не содржат никаква жива како компактни флуоресцентни светилки што прават и тие изгледаат исто како стандардна блескаво. Клучни карактеристики Оценети Вотс : 5 W, еквивалентно на стандардни инканданцентни оценети вати од 40. Оценет живот : 25,000 часа во просек, еквивалентно на 23 години кога се користат 3 часа на ден. 350 лумени. 2700 K топла бела светлина; Замрзнато стакло шминка најтесно наликува на блескави светилки од канделабра. E12 BUNCH-IN BASE.

R

Им се допаѓа и на купувачите