.

.

4брт Узда Прстен

4брт Узда Прстен

DEN 2.67
Износ

ERICО 4БРТ20 Узда Прстен, Прстен, 100, 1.3" Дијаметар РИО 4БРТ20 Узда Прстен Спакувани Количина : 100. Спакувана Количина : 100. Дијаметар : 1.3". Дијаметар : 1.3". Внатрешен Дијаметар : 1.25". Кабел Менаџер Тип : Прстен. Кабел Менаџер Тип : Прстен. Внатрешен Дијаметар : 1.25".

R

Им се допаѓа и на купувачите