.

.

Мармонт Хил - Моус став од Шајна Пич Рамка за печатење во сликарство

Мармонт Хил - Моус став од Шајна Пич Рамка за печатење во сликарство

DEN 1.00
Износ

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Рарт од Шајна Пич. -Пококува сертификат за автентичност. -. -Професионално врамени и монтирани. -Под на квалитетот GICL xef xbf x83 xef xbe x83 xef xbf x82 xef xbe xa9e печати на архивска хартија со висока резолуција. Предмет : -илдлиран. Пол : -нетрална. Стил : -Кицата s. Боја : -волна/тен. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -shayna Pitch. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 12 "h x 12 " w x 1.5 "d - големина : -mini 17 " и под. Големина 18 "H x 18 " W x 1.5 "d -големина : -small 18 " -24 ". Големина 32 " H x 32 "W x 1.5 " D -големина : -Medium 25 "-32 ". Големина 40 "H x 40 " W x 1,5 "d - големина : -large 33 " - 40 ". Димензии : големина 12 " h x 12 "w x 1.5 " d - целосна висина - горе до дното : -12 ". Големина 12 " h x 12 "w x 1.5 " d - целокупна ширина - страна на страна : -12 ". Големина 12 " H x 12 "W x 1.5 " Г - целосна длабочина - предна до грб : -1.5 ". Големина 12 " H x 12 "W x 1,5 " D - целосна тежина на производот : -5 bs. Големина 18 "H MAAX4797 Карактеристики пристигнуваат подготвени да висат. Уметнички дела од Шејна Пич. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално врамен и монтиран. ГИЦЛ со врвен квалитет xef xbf x83 xef xbe x83 x83 xef xbf x82 xef xbe xa9e печатење на архива хартија со висока резолуција. Предмет : Диви животни. Пол : Неутрален. Современа. Средна : Giclee Printed. Уметник : Шајна Пит. H x 18 "W x 1.5" D) : мали 18 "-24". Големина (32 "H x 32" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (40" H x 40 "W x 1,5" D) : Голем 33 "-40". Димензии Големина 12 "H x 12" W x 1,5 "D целокупна висина - горе до дно : 12". Севкупна ширина - страна на страна : 12 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - од страна на страна : 18 ". Севкупна тежина на производот : 6 bs. Големина 24" H x 24 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 32 "H x 32" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 32". Севкупна ширина - страна на страна : 32 ". Севкупна тежина на производот : 8 фунти.

R

Им се допаѓа и на купувачите