.

.

Детелина за снимање преработени од касета со три бои за C6625AN

Детелина за снимање преработени од касета со три бои за C6625AN

DEN 0.67
Износ

Desk Jet 825 C, 825 CVR, 840 C, 841 C, 842 C, 843 C, 845 C, 845 CVR (17) - кертриџ, три -боја. Бројот на делот OEM што ја заменува оваа ставка е дел број C6625 AN, HP17. Оваа ставка е замена за брендирана слика за детелина за C6625 AN, HP17 што се нуди со значителна заштеда управувана од вредност, и таа се испорачува брзо и точно. Вие нема да бидете разочарани од вашата набавка, ние тоа го гарантираме. Бојата на овој производ е три-боја. Приносот на страницата на овој кертриџ со три бои за C6625 AN (17) е 410 страници. Споредбени модели вклучуваат : Bueroring BRG841007, C6625 AN - 17. Компатибилност Вклучува : Desk Jet 825c, Desk Jet 825 CVR, Desk Jet 840 C, Desk Jet 841c, Desk Jet 842c, Desk Jet 843c, Desk Jet 845 C, Deskjet 845cvr. Добијте ја оваа кертриџ со три бои за C6625 AN (17) Уживајте во брза испорака и ниски цени денес. Три-боја. Принос на страница : 410 страници.

R

Им се допаѓа и на купувачите