.

.

Избалансиран гуру, стил на органско масло за коса, fl oz

Избалансиран гуру, стил на органско масло за коса, fl oz

DEN 315.36
Износ

Органското масло за коса без силикони ќе ви помогне да ја стилизирате косата однатре. Маслата спротивно на силиконите не само што ја премачкуваат косата за да дадат изглед на сјај и сјај, масла навлезат во вратилото на косата и ја хранат косата. Нашиот стил Маслото за коса ќе помогне во стилот и контролата на фриз, кадрици и летања .. само пробајте го ова лесно масло за коса за сите видови на коса. Збогатено со масло од арган, масло од тиква, масло од сусам и масло од таману, нашето органско масло за коса е толку нежно што е безбедно за очекувајќи мајки, доилки и деца. Балансиран гуру, стил на органско масло за коса, 1 fl oz.

R

Им се допаѓа и на купувачите