.

.

Штрајкувач на премиерот на кралскиот промодел Спинербајт

Штрајкувач на премиерот на кралскиот промодел Спинербајт

DEN 1.00
Износ

Со штрајкот на кралот Премиер Про-модел, Дени Брауер, се обиде да дизајнира нова свирка за да ја надополни и подобри својата про-модел. Има нов дизајн на главата и уникатен нов дизајн на штракања. И двајцата ги подобруваат перформансите во тешка покривка. Широкиот штрака има една голема отворена комора што му овозможува на штракачот да работи дури и кога свирката се движи на страна. Тој е позициониран на предниот дел на куката, повисоко од неа и има бод, од кои сите го олеснуваат местењето и да се држат на меките пластични и елазтехнолошки приколки за меки мамки. Се користи поголема, повеќе премија мустадад ултра точка. Премиум здолништа со камо-флеш ги подобруваат боите. Премиерот про-модел свирка е навистина врвна свирка. Премиерот на штрајкот Кинг, про-модел Спинербајт : Штрајкот на кралот Премиер Про-Модел Спинербајт има врвни компоненти. Вклучува 24к злато и/или никел премија премиум лопати врежани со „Штрајк Кинг“. Големината на сечилото, совршено здолниште, Премиер Вибра-Макс жица обезбедуваат вибрации на максиум сечилото. Ние користиме вртење на вртење на вртење на топката со супериорен квалитет на спин-езе. Миражот насликан со дијамантска прашина глава со дијамантско око, а мустада со двојно зацврстена премиум црн никел хемиски заострен кука ќе црта и закачи повеќе риби.

R

Им се допаѓа и на купувачите