.

.

7-Начин Р. В. Нож Замена Приколка Темперамент

7-Начин Р. В. Нож Замена Приколка Темперамент

DEN 3.33
Износ

Замена 7-Начин Rv Сечилото Темперамент како прицврстувачи приколка и држачи за топката, електрични конектори се движат низ целиот одбор во форма, големина и способност, но без разлика што електрични функции на вашата приколка се, ви треба солидна врска за да се задржи на енергија тече и да се обезбеди безбедност на патот. ЕЛЕКТРИЧНИТЕ конектори СЕ дизајнирани и произведени за да ви дадат сигурна врска секој пат кога ќе ја вклучите приколката. Овој 7-насочен ремен за замена НА СЕЧИЛОТО НА Р.в. е дизајниран да го замени постоечкиот 7-насочен приклучок на вашата приколка и напојување за опашките, трепкачите, електричните сопирачки на приколката, батеријата од 12 волти, светлата за рикверц и светлата за сопирачките, како и приклучокот за заземјување. Се одликува со жици кодирани во боја за лесно спојување во системот за поврзување на вашата приколка. Со кабел од 10' и заштитен пластичен ракав, овој ремен е совршен за ПРИКОЛКИ ЗА ПАТУВАЊЕ СО Р. в., обезбедувајќи повеќе од доволно должина за да се приспособат на практично секоја комбинација возило-приколка и одржување на цврста електрична врска и покрај елементите. Овој 7-насочен конектор ЗА р.в. сечилото е приклучок за машки крај, специјално дизајниран за страната на приколката на врската.

R

Им се допаѓа и на купувачите