.

.

Анде Премиум Монофиламент, Темно Зелена

Анде Премиум Монофиламент, Темно Зелена

DEN 1119.20
Износ

Анде Премиум монофиламент е нашиот стандарден производствен монофиламент и е совршен за огромното мнозинство риболовци. Тоа е средно мек монофиламент со одлична цврстина на истегнување и јазол и е многу отпорен на триење. Андите Премиум Монофиламент, Темно Зелена : Темно Зелена. Произведено Во Германија.

R

Им се допаѓа и на купувачите