.

.

Карбона Дамка Ѓаволи Трева, Нечистотија И Шминка Отстранувач На Дамки, 1

Карбона Дамка Ѓаволи Трева, Нечистотија И Шминка Отстранувач На Дамки, 1

DEN 197.92
Износ

Направете тврдоглави дамки од шминка, дамки од трева и повеќе исчезнуваат Со Дамки Ѓаволи. Следете ги упатствата отпечатени на етикетата на шишето што го користите. Некои се инстант-некои не. Бидете трпеливи. Додека соодветната формула За Дамки Ѓаволи треба целосно да ја отстрани вашата дамка-потребното време може да варира од веднаш до неколку минути или повеќе. Комбинираните дамки можат да го направат отстранувањето на дамките малку покомплицирано и може да бараат повеќе од една формула За Дамки Ѓаволи за целосно отстранување. Справете се со вашите дамки Со Карбона гледајќи ја целата наша постава на насочени формули за дамки. Отстранувач на Дамки од трева : за перење и хемиско чистење само ткаенини. Отстранува глина, нечистотија, боја за храна, трева, кармин, шминка, маскара, кал, полен, руж и паста за заби. Карбона Дамка Ѓаволи Шминка, Нечистотија.

R

Им се допаѓа и на купувачите