.

.

StarTech.com SMFIBLCLC 22. фт. Еден Режим Двоен Влакна Лепенка Кабел LC-LC M Машки На Машки

StarTech.com SMFIBLCLC 22. фт. Еден Режим Двоен Влакна Лепенка Кабел LC-LC M Машки На Машки

DEN 175.84
Износ

Поврзете мрежни уреди со влакна за пренос со голема брзина со номинален кабел LSZH - 7 поврзете мрежни уреди со влакна за пренос со голема брзина со номинален кабел LSZH. 7m LC Оптички Кабел / 7 m LC До LC Влакна Лепенка Кабел / 7 МЕТАР LC Влакна Кабел / Еден Режим Лепенка Кабел / 7m Еден Режим 9/125 Дуплекс Оптички ВЛАКНА КАБЕЛ LC НА LC. ОС1 (9/125). ЛШ (Ниско-Чад, Нула-Халоген) кабел јакна. Губењето на слабеењето ги исполнува или надминува индустриските стандарди. Идеално решение за апликации за податоци кои бараат пренос на податоци со голема брзина.

R

Им се допаѓа и на купувачите