.

.

-Тоа визија шлемот за капење на мекобол про е

-Тоа визија шлемот за капење на мекобол про е

DEN 1.00
Износ

Ништо не треба да ве возврати. Не страв. Не се сомневачи. Не противници. И дефинитивно не е вашата опрема за мекобол. Со шлемови за мекобол Rip-It, ништо не доаѓа помеѓу вас и вашиот најдобар лилјак. Затоа, чекор до плочата и замавнувајте со непоколеблива доверба. Придобивки од производот : СЕИ сертифициран за исполнување на стандардот NOCSAE. Подобра видливост. Пошироко поле на гледање и подобар периферна визија од која било друга шлем за брзање. Го елиминира сјајот. Технолошката облога за затемнување во рамките на решетките ги елиминира одвлекувачките сјајни. Wicking Wicking. Завитканото подлога управува со влажна и ја намалува иритацијата. Ултра лесна категорија. Дизајниран да ја намали тежината без да жртвува сила. Удобно вклопување. Подлогата со двојно слој додава удобност за заштита и форма. Технологија за ладење. 21 Стратешки поставените отвори за воздух ве одржуваат ладни. SEI сертифициран за исполнување на стандардот NOCSAE. Подобра видливост. Пошироко поле на гледање и подобар периферна визија од која било друга шлем за брзање. Го елиминира сјајот. Технолошката облога за затемнување во рамките на решетките ги елиминира одвлекувачките сјајни. Wicking Wicking. Завитканото подлога управува со влажна и ја намалува иритацијата. Ултра лесна категорија. Дизајниран да ја намали тежината без да жртвува сила.

R

Им се допаѓа и на купувачите