.

.

Замена j опашка светлина компатибилна со 2005 година- Jeep Liberty Право патник

Замена j опашка светлина компатибилна со 2005 година- Jeep Liberty Право патник

DEN 2.67
Износ

Спецификации на производот Одговараат : Директен Fit Quantity Продаден : Продадена индивидуалноColor/Finish : Clear & Red Lenslight Source : Halogen Replaces OE Број : 5 KJ40 RXFAEREPLACES PARTSLINK Број : CH280160 INTERCHANGE DELT : 5 KJ40 RXFAE, CH2801160 WARRANT : 1-годишен процес на производство на повеќекратни вредности за време на измешана светлина, како што се користи во текот на целиот начин на производство, за време на производството, се користи во текот на целиот начин на производство, за време на изработката на договор за време на измешаните делови : , опашните светла нудат квалитет на врвно ниво и мир на умот по прифатлива цена, осигурувајќи дека вашето возило може безбедно да се види во текот на ноќта или во лошо време. Оригинални опашки. Објекти. Нашиот процес на контрола на квалитетот обезбедува сите производи да ги исполнуваат строгите стандарди за вклопување и издржливост. Стабилни до ригорозни тестови за велосипедизам и вредно тестирани во услови во реалниот свет. Модерни технологии и халогени светилки достапни, доколку ОЕ е опремено. Процесот на производство, опашните светла нудат квалитет на врвно ниво и мир на умот по прифатлива цена, осигурувајќи дека вашето возило може безбедно да се види ноќе или во лошо време. Замена за вашите оригинални светлосни опашки. и QS9000 овластени објекти. Нашиот процес на контрола на квалитетот обезбедува сите производи да исполнуваат строги стандарди за вклопување и издржливост. Става до ригорозни тестови за велосипедизам и вредно тестирани во услови во реалниот свет. Следниве возила : Позиција : Десно однето : За модели w/ опашка ламба Guardjeep2007 Liberty2005-2006 Liberty Renegade го заменува бројот на ОЕ : 5 KJ40 RXFAE. Заменува број на делови : CH2801160. Броеви на размени : 5kj40rxfae, CH2801160.

R

Им се допаѓа и на купувачите