.

.

Пополнување на системот за чистење на тоалети за чистење на тоалети, таблети, таблети

Пополнување на системот за чистење на тоалети за чистење на тоалети, таблети, таблети

DEN 0.67
Износ

Кликнете овде за да видите дополнителни корисни алатки за чистење на шкотско-братот. Таблетите за чистење на тоалети и испуштаат тоалети нудат нов начин за чистење на тоалетот. Овие чистачи за бања имаат иновативна тоалетна таблета што може да се користи како четка за чистач на тоалети, а потоа исфрлена во вода за да може да се раствори и да остави свеж мирис на агруми. Откако ќе го снема, само испуштете го сето тоа за да откриете чиста тоалетна чинија. За да се обезбеди целосно чисто, таблетата за чистење подлога е доволно силна за да се исчисти садот. Потоа, се гуши и омекнува за нежно да ја избрише садот без гребнатини или отпад. За разлика од конвенционалните средства за чистење на тоалети кои носат тоалетна вода назад низ подот, таблетите што можат да се чистат и испуштаат таблети нудат чиста без мерка оставајќи сè во садот. Без разлика дали ја користите рачката за да му дадете на садот темелно чистење или само да ги испуштите за брзо освежување, овие септичко безбедни таблети го оставаат вашиот тоалет со светла мирис на цитрус. Чистач. Капка. Растворете. Направено! Работи со : Scotch-Brite Scrub & Drop Sister за чистење на тоалети и рачки на системот за чистење на тоалетот за чистење на тоалетот. Чистете, испуштете, растворете, направено : нов начин за чистење на тоалетот! Користете ги своите растворувачки таблети за тоалети за да ги исцедите, а потоа исфрлете ги во вода и гледајте ја растворете. Потоа, само испуштете го сето тоа за да откриете чиста, источна чинија. Исчистете поинаку : чистете го напорно со таблети за чистење на тоалети спакувани со тоа што се чистат без гребење, и испрскајте се за без загриженост. Без мешки чисто : За разлика од конвенционалниот чистач на тоалети што носи тоалетна вода назад низ подот. Алатките за чистење што се чистат ја одржуваат вашата бања чистачка. Без вода не капе. Помалку пластичен отпад* (* во споредба со не-запаливи чистачи за еднократна употреба). Пострашна завршница : Без разлика дали ја користите рачката за да му дадете на садот темелно чистење или само да ги испуштите за брзо освежување, овие таблети за чистење на бања за бања го оставаат вашиот тоалет со светла мирис на цитрус.

R

Им се допаѓа и на купувачите