.

.

Сет за заптивки на вентилот Mahle

Сет за заптивки на вентилот Mahle

DEN 407.20
Износ

Заптивка за заптивки на вентилот Mahle Поставете ги сите дихтунзи на Mahle ги исполнуваат или ги надминуваат оригиналните спецификации на опремата што ги обезбедуваат најдобрите достапни производи за запечатување. Махле дихтунзите користат OE еквивалентни или подобри материјали во сите наши дихтунзи. Сетот за заптивки на вентилот ги содржи сите потребни дихтунзи - може да содржи и заптивки на цевките за приклучоци и громи доколку е потребно . Содржината на дихтунзите на Mahle се спакувани во лента за завиткана лента, давајќи ви дополнителна безбедност да знаете дека ги имате вистинските делови, претходно За отворање на пакетот.

R

Им се допаѓа и на купувачите