.

.

Канон Пг-243 КЛ - 244 ГП-Мастило И Фото Хартија Комбо Пакет, Црна Три-Боја

Канон Пг-243 КЛ - 244 ГП-Мастило И Фото Хартија Комбо Пакет, Црна Три-Боја

DEN 727.36
Износ

Искусете јасен текст и фотографии со професионален квалитет отпорни на дамки со Канон Пг-243/КЛ-244 Гп-601 Комбо Пакет. Дизајниран со фина (Целосна Фотолитографска Инк-Џет Инженерска Млазница) технологија, вашите документи ќе сфатат дополнителна острина, детали и квалитет. Покрај тоа, системот Chroma Life100 ви дава прекрасни фотографии и неверојатна долговечност. Овој оригинален кертриџ Со мастило Канон е компатибилен со печатачи ПИКСМА кои користат касети СО мастило ПГ-245, ПГ-245ХЛ, КЛ-246 и КЛ-246ХЛ. Канон Пг-243/КЛ-244 ГП-601 Комбиниран Пакет : формулација на мастило базирана на пигмент за долготрајни темни црнци. Формулација на мастило базирана на боја за убави бои. Целосно компатибилна замена за касети со црно мастило ПГ-245 и касети со мастило ВО боја КЛ-246. Оригиналните касети Со мастило од Канон овозможуваат слободен пристап до премиум содржина преку Креативен Парк Премиум. Фина (Целосна Фотолитографија Инк-Џет Млазница Инженеринг) Технологија. Компатибилен со pixma печатачи кои користат pg-245, PG-245 XL, CL-246 и CL-246 XL кертриџ со мастило.

R

Им се допаѓа и на купувачите