.

.

- Про Поправка Ракав Алатка Одговара изберете: 1983-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 2000-ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА

- Про Поправка Ракав Алатка Одговара изберете: 1983-ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН, 2000-ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА

DEN 188.96
Износ

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со перформансите и издржливоста професионалци доверба Ги Исполнува или ги надминува сите оригинални спецификации на опремата. Специфичен дизајн на апликација за да се обезбеди совршено вклопување. Дизајниран и произведен специјално за околината за поправка. Ненадминат квалитет на кој може да му верувате. Потврдено за вклопување, форма и функција. Одговара Изберете : 1994-2003 ШЕВРОЛЕТ С камион 4 Цил 2.2 Л 2000-2005 ШЕВРОЛЕТ ИМПАЛА 6 Цил 3.4 Л 1994-2005 БУИК ВЕК 6 Цил 3.1 Л 1989-1995 ЏИП ВРАНГЛЕР / ЈЈ 4 Цил 2.5 Л 1997-2002 ЏИП ВРАНГЛЕР / ТЈ 4 Цил 2.5 Л 1997-2003 шевролет МАЛИБУ 6 ЦИЛ 3.1 Л 1990-2002 ШЕВРОЛЕТ КАВАЛЕР 4 цил 2.2 Л 1999-2005 ПОНТИЈАК ГРАНД Ам 6 Цил 3.4 Л 2004-2005 БУИК РАНДЕВУ 6 Цил 3.4 Л 1997-2005 ШЕВРОЛЕТ ВЛОЖУВАЊЕ 6 Цил 3.4 Л 2002-2003 буик рандеву 6 ЦИЛ 3.3 Л 1990-2001 ШЕВРОЛЕТ ЛУМИНА 6 ЦИЛ 3.1 Л 1991-2002 САТУРН СЛ1 4 ЦИЛ 1.9 Л 1994-2003 ГМЦ СОНОМА 4 ЦИЛ 2.2 л 1991-2002 САТУРН СЛ2 4 ЦИЛ 1.9 Л 1985-1988,1991-1993 ШЕВРОЛЕТ С КАМИОН 6 ЦИЛ 2.8 Л 2000-2005 ШЕВРОЛЕТ МОНТЕ КАРЛО 6 Цил 3.4 Л 2000-2005 ПОНТИЈАК монтана 6 Цил 3.4 Л 1999-2004 ОЛДСМОБИЛ АЛЕРО 6 Цил 3.4 Л 1990-2003 ПОНТИЈАК ГРАН При 6 Цил 3.1 л 1993-1995 шевролет КАМАРО 6 цил 3.4 Л 1995-1996 ОЛДСМОБИЛ ЦИЕРА 6 Цил 3.1 Л 1995-2002 понтијак сончев Оган 4 Цил 2.2 Л 1989-1990 шевролет С Камион 4 Цил 2.5 Л 2001-2005 ПОНТИЈАК Ацтек 6 Цил 3.4 л И Повеќе - додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите