.

.

Суфи 647-Супериорна Монофиламентна Линија lb Дворови Јасно 2.2 Lb

Суфи 647-Супериорна Монофиламентна Линија lb Дворови Јасно 2.2 Lb

DEN 519.36
Износ

Суфикс Супериор има супериорна сила, издржливост и брзо закрепнување за високо ниво на перформанси. Супериорна моно номинална врвна линија од "Списанието За Спортски Риболов На Професионалецот" за 130 фунти. класа. Неверојатно е силна, Супериорна линија и лидерите се рангираат меѓу највисоките по цврстина на истегнување. Покрај тоа што е неверојатно тврд и отпорен на триење, тој го контролира истегнувањето за брзо закрепнување и одлична моќност за поставување кука. Супериорна моно номинална врвна линија од "Списанието За Спортски Риболов На Професионалецот" за 130 фунти. класа. Неверојатно силна-Супериорна линија и лидери се рангираат меѓу највисоките по цврстина на истегнување. Неверојатно тврд и отпорен на триење. Контролирано истегнување за брзо закрепнување и одлична моќност за поставување кука.

R

Им се допаѓа и на купувачите