.

.

Персонализирани покани за вечера со црвено -бело шарено

Персонализирани покани за вечера со црвено -бело шарено

DEN 15.84
Износ

Почнете со вашата забава со овие персонализирани покани. Направете го овој дизајн ваш сопствен со користење на нашата алатка за персонализација. ' Персонализирана мерка за покана за општа партија 8.5 "x 5,5". Вклучува коверти за појавување. Продадени индивидуално (минимум 8). Високо квалитетен обложен картон.

R

Им се допаѓа и на купувачите