.

.

Жешка Точка 11 Флешер, Сјај Црвено

Жешка Точка 11 Флешер, Сјај Црвено

DEN 2079.84
Износ

Жешка Точка 11" Флешер симулира блиц и вибрации создадени кога лососот и пастрмката се хранат. Овој трепкач дава повредена миноу акција за мамки или мамка прикачена на неа. Жешка Точка 11" Трепкач, Сјај Црвено : Симулира блиц и вибрации создадени кога лососот и пастрмката се хранат. Дава повредена миноу акција за мамки или мамка. Обезбедува реална акција за секоја мамка. Создава вибрации и видливост кои привлекуваат риби. Користи вистински Сампо Топчести Лежишта Вртливи И Прилепувања од Нерѓосувачки Челик. Голема Големина (приближно 11 инчи).

R

Им се допаѓа и на купувачите