.

.

Креативно Родителство

Креативно Родителство

DEN 1.33
Износ

Никој не е совршен родител. Родителството е патување и искуство кое ќе ви научи вредни лекции. Овие лекции заслужуваат запис во овој дневник. Зошто? Затоа што можете да ги користите информациите за подобрување како родител, а можеби и за споделување со други нови родители. Пишувањето исто така ви помага да станете повнимателни кон потребите на вашето дете. Започнете со пишување денес! Креативно Родителство! Идеи, Надежи и Соништа Родителство Весник (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите