.

.

Склоп На Пригушувач за Издувни Гасови Со Тивок Проток одговара избери: 1987-ТОЈОТА КАМРИ

Склоп На Пригушувач за Издувни Гасови Со Тивок Проток одговара избери: 1987-ТОЈОТА КАМРИ

DEN 0.67
Износ

1991-1987 Тојота Камри. Пригушувач Вкупна Должина : 42. Вокер Тивок Проток Сс Пригушувач Собранието. Пригушувач Излез Брои : 1. Пригушувач Должина На Телото : 18.Walker® е единствениот производител на резервни издувни гасови во Северна Америка со можност да комбинира водечка индустрија покриеност со директна замена во стилот НА OE, 100% структурен пригушувач од нерѓосувачки челик, кој обезбедува повеќе од три пати повеќе од просечниот животен век на алуминизираните пригушувачи за замена на конкурентите. Вокер Мфлр Асмби. Склоп На Пригушувач За Издувни Гасови. Фитмент : Директна Замена НА ОЕ. Покрај реномираното прецизно вклопување На Вокер, супериорен проток и звук во стилот НА ОЕ, овие пригушувачи имаат 100% глави од нерѓосувачки челик, школка, чаури, решетки и прегради. Ознака На Влезниот Дијаметар На Пригушувачот : Надворешен Дијаметар.000 Тип На Пригушувач : комбинација Пригушувач За Пригушувач На Издувни Гасови Излезен Број : 1мафлер Влезен Број : 1мафлер Реверзибилен : Облик На Номафлер : Овалвокер Мфлр Асмбимфлр Асмби1991-1987 Тојота Камри Вокер® Е Единствениот Производител На Издувни Гасови Во Северна Америка Со Можност Да Ја Комбинира Водечката Индустрија Покриеност Со Директно Вклопување замена во стилот на ое, 100% Структурен Пригушувач Од Нерѓосувачки Челик, Кој Обезбедува Повеќе Од Три Пати Повеќе Од Просечниот Животен Век На Алуминизираните Пригушувачи За Замена На Конкурентите. Пригушувач Тип : Комбинација. Пригушувачите со тивок Проток Walker® имаат Ограничена Доживотна Гаранција и 90-дневна гаранција safe и Sound®. Пригушувач Ширина На Телото : 11.000 Инмафлер Вкупна Должина : 42.000 Инфитмент : Директна Замена На Ое Висина На Телото На Пригушувачот : 5. Покрај реномираното прецизно вклопување На Вокер, супериорен проток и звук во стилот НА ОЕ, овие пригушувачи имаат 100% глави од нерѓосувачки челик, школка, чаури, решетки и прегради. Walker® Тивок Проток е достапен за многу популарни европски, Азиски и Северноамерикански возила.

R

Им се допаѓа и на купувачите