.

.

Тример Главата Удар Копче Компатибилен Со Т Линија Тример Глави, Удар Копчиња

Тример Главата Удар Копче Компатибилен Со Т Линија Тример Глави, Удар Копчиња

DEN 160.00
Износ

[Премиум Материјал]Изработен Од материјал отпорен на удари со издржлива конструкција што гарантира одлична издржливост, истовремено намалувајќи го ризикот од кршење или пукање.[Поправете Ги Оштетените Тримери]висококвалитетните и издржливи копчиња за испакнатини ќе ги заменат оштетените или истрошените копчиња за испакнатини, одржувајќи ја главата на тримерот да изгледа како нова, обезбедувајќи многу непречено трчање и најдобри перформанси на вашиот тример.[Прецизна Замена]ударните копчиња совршено се вклопуваат на специфичен модел дел 537338701компатибилен СО 124 L 125 LDX 125 LDX 128 LD 128 LDx 128 R 128 RJ 223 L 223 R 26 LC 32 LC 124 C 122 C 125 C 128 C 128 CD 322 C 323 C 325 C 25 Cx и 26 Cx . Исто така, ќе одговара на други кои бараат овој дел број : АЈП, Занаетчија, Џонсерд, Пулан, Пулан Про, Редмакс, Сирс, Плевел Јадечка Боја : Блуматеријал : содржина на пластичен пакет : 4 х Тример Главна Испакнатина Само горенаведената содржина на пакетот, други производи не се вклучени.Забелешка : Светлината и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поинаква од вистинската работа. Дозволената грешка при мерењето е +/- 1-3см. [Премиум Материјал]Изработен Од материјал отпорен на удари со издржлива конструкција што гарантира издржливост додека го намалува ризикот од кршење или пукање. Компатибилен СО 124 L 125 LDX 125 LDX 128 LD 128 LDX 128 R 128 RJ 223 L 223 R 26 LC 32 LC 124 C 122 C 125 C 128 C 128 CD 322 C 323 C 325 CX 25 Cx и 26 Cx. Исто така, ќе одговара на други кои бараат овој дел број : АЈП, Џонсерд,,, Сирс,. [Поправете Ги Оштетените Тримери]висококвалитетните и издржливи копчиња за испакнатини ќе ги заменат оштетените или истрошените копчиња за испакнатини, одржувајќи ја главата на тримерот да изгледа како нова, обезбедувајќи трчање и најдобри перформанси на вашиот тример. [Прецизна Замена]ударни копчиња совршено се вклопуваат на моделот дел 537338701.

R

Им се допаѓа и на купувачите