.

.

Tabu Lumen Bluetooth LED паметна сијалица и лента за лумен

Tabu Lumen Bluetooth LED паметна сијалица и лента за лумен

DEN 0.33
Износ

Осветлувањето се движи во паметната ера со овој комплет Табу. Одликувајќи се со една лента за лумен и една лигална Bluetooth LED паметна сијалица, овој комплет обезбедува одлично осветлување на расположението и забави. Лимната лента е одлична за украсно осветлување додека паметната сијалица ќе ги намали трошоците за енергија. Најдобриот дел е што и двете се контролирани од апликацијата за паметни телефони Лумен. Tabu Lumen 81900400 Bluetooth LED паметен сијалица и 81900399 Lumen Strip : Tabu Lumen 81900400 LUMEN Оригинална Bluetooth LED паметен сијалица. Долг животен век. Bluetooth 4.0. Безжично полнење. LED диоди на RGBW. Контролирано од апликацијата за паметни телефони. Функција на сензорот за близина. Предупредување за дојдовен повик. Компатибилен со постојните стандардни приклучоци за домашна сијалица. Мешање на расположение во боја и синхронизација на музика. Заменува ламба со блескаво со црта од 40 W. Светло споредлива со сијалицата од 60 W. Овозможува заштеда до 80 проценти. Лесно поставување на приклучоци и репродукција. 16 милиони бои. Затемнето. Контролирано со повеќе светилки заедно. Препрограмирани режими. Табу Лумен 81900399 ЛУМЕНСКИ Стрип. Лесен за користење. 16 милиони бои. Затемнето. Корисникот може истовремено да контролира повеќе ленти. Препрограмирани режими. Заштеда на енергија, споредлива со светилки со блескаво со блескаво.

R

Им се допаѓа и на купувачите