.

.

Усастроја Астроја Аква сјај

Усастроја Астроја Аква сјај

DEN 239.84
Износ

Usastrojax Astrojax Aqua Glow usastrojax Astrojax Aqua Glow Cooking Hairge Toy Содржи мермер : Бр. Опасност за гушење мали делови : Не. Играчка за опасност од гушење е мала топка : Не. Играчка за опасност од гушење содржи мала топка : Не. Не. Мермер : Бр. Балон за опасност од гушење : Бр. Играчка за опасност од гушење е мермер : Бр. Опасност за гушење : Не. Играчка за опасност од гушење содржи мала топка : Не.

R

Им се допаѓа и на купувачите