.

.

САД, организатор на пластични датотеки BO за правна и големина на букви, јасен, сет од 3

САД, организатор на пластични датотеки BO за правна и големина на букви, јасен, сет од 3

DEN 559.84
Износ

Ирис САД, чиста пластична организаторска кутија за организирање ги чува и буквите и правните датотеки истовремено во ова писмо/правно поле. Отстранливиот делител на жица се прилепува, дозволувајќи ви да чувате датотеки со правна големина од едната страна од пластичното поле и датотеките со големина на букви од друга страна. Окриен капакот на Snap ја задржува содржината безбедна. Ставете повеќекратни кутии со датотеки на врвот на друг за да го искористите ограничениот простор за складирање. Дали сакате само да чувате правни документи? Едноставно ставете го делителот на жицата во капакот на контејнерот со пластични датотеки. Сет на 3. Ирис САД, Решенија за секојдневно живеење! Ирис САД, Clear Plastic File Organizer Box е решение за поднесување правни и букви во исто време. Поделување на жицата прилепува во полето за датотеки за да се овозможи обесеност и на букви и правни датотеки, или прилепување на капакот во капакот за да се направи мултифункционално складирање. Snap-тесен капак чувајте ја содржината безбедна. Лесно ставете повеќе единици за да го зголемите просторот за складирање. Димензии : 14.3 "l x 10.8" w x 11.4 "ч.

R

Им се допаѓа и на купувачите