.

.

Нова избодена продавница за сечила со средно лифт 340-230- За Полан PP21011

Нова избодена продавница за сечила со средно лифт 340-230- За Полан PP21011

DEN 2.00
Износ

Стејни со средни лифтови за трева на трева, се ексел за потреби за нега на тревници за општа намена. Тие произведуваат сечење што изгледа уредно и конзистентно во текот на целиот тревник. Препорачани за типични тревници без специфични потреби, овие лопати обично се слични на оригиналните лопати на повеќето нови тревници. Бидејќи вшмукувањето спаѓа помеѓу високи и ниски опсези, лопатките со среден лифт се добар избор за тревниците кои имаат мешавина од подебел раст и потенки места, што ги прави идеален избор за тревници со различно ниво на дебелина. Бидејќи лопатките со среден лифт прават многу работи добро, но не се лопати со посебна намена, тие нудат разноврсност за сечење широк спектар на типови на тревници. Услугите за сечење на тревниците што работат на тревници во различни услови може да претпочитаат сечила со среден лифт од оваа причина. Снимките за косилка за трева на Стенс, даваат професионален изглед што ќе ги задоволи и услугите за нега на тревници и сопствениците на домови. Изречена продавница за сечила со средно-лифт AYP 594892801.

R

Им се допаѓа и на купувачите