.

.

Замена За Филтер За Вода Во Фрижидер Кенмор-Компатибилен Со Кенмор 46 - Кертриџ За Филтер За Вода Во Фрижидер-Денали Чист Бренд

Замена За Филтер За Вода Во Фрижидер Кенмор-Компатибилен Со Кенмор 46 - Кертриџ За Филтер За Вода Во Фрижидер-Денали Чист Бренд

DEN 2.33
Износ

2-Замена На Пакување За Кенмор 10674219402 Филтер За Вода Во Фрижидер - Компатибилен Со Кенмор 46-9915 Кертриџ За Филтер За Вода Во Фрижидер - Денали Чист Бренд ве Молиме запомнете : Ова Е дел За замена На Чист Бренд Денали, А не производ ОЕМ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции За овој производ ги нуди исклучиво Денали Чист. 2-Замена За Пакување За Кенмор 10674219402 Филтер За Вода Во Фрижидер - Компатибилен со Кенмор 46-9915 Кертриџ За Филтер За Вода Во Фрижидер - Денали Чист Бренд.

R

Им се допаѓа и на купувачите