.

.

Steelseries QCK Pad Pad

Steelseries QCK Pad Pad

DEN 1584.00
Износ

Call of Duty Black Ops II Soldier Edition Овој Steelseries QCK Call of Duty Black Ops II Speadier Edition го карактеризира официјалното лого за новото, високо очекуваната игра од Activery.non-slippery гума на Steelseries QCK Call of Duty Black Ops II Weller Edition Mousepad Mousepad гума од гума што не се лизга, што спречува да се лизне подлогата кога ја користите. Исто така, гумата гарантира дека имате максимална удобност за вашиот зглоб и рака на подлогата во секое време. Професионално тестираната серија за QCK на Steelseries е оптимизирана и тестирана со професионални тимови за игри во изминатата деценија. Од мини до тешки, серијалот QCK нуди нешто за секој гејмер без оглед на нивниот простор и поставување. Повеќе од крпа на површината на ткаенината на Steelseries QCK Call of Duty Black Ops II Seperier Edition обезбедува непречен и стабилен слајд без оглед на таблетата или површината на која е на место. Steelseries QCK PAD PAD PEAD PRINTED DESIGN/PORTEM/TEXTURE : Call of Duty Black Ops II Soldier Logo. Печатен дизајн/шема/текстура : Лого на војник на повик на должност црни опции II. Боја на производот : црна. Материјал на производот : гума, крпа. Боја на производот : црна. Материјал на производот : гума, крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите