.

.

Мфц-Ј5330ДВ Кертриџ

Мфц-Ј5330ДВ Кертриџ

DEN 1.00
Износ

Висок принос црно за употреба со брат mfc-j5330dw, mfc-j6530dw, mfc-j6730dw, mfc-j6930dw. Ова е кертриџ за бренд ОЕМ ЏЕТ брат (ЗДРАВО ЦРНО ) кој работи со следните печатачи / машини (MFC-J5330 DW, MFC-J6530 DW, MFC-J6730 DW, MFC-J6930 DW). Карактеристики на производот : Карактеристики На Кертриџот : Брат Инобела Кертриџ Принос : Висок Принос Компатибилен Со : Брат МФЦ-Ј5330ДВ, МФЦ-Ј6530ДВ, Мфц-Ј6930ДВ Дежурен Циклус : ДО 550 страници ИСО/ИЕЦ 24711 Вклучен Количина : 2-Пакет Печатење Боја : Црна Технологија За Печатење : -џет Брат LC3017 BK XL - 2-пакет - Висок Принос - Црн - Оригинален - Кертриџ Тип На Производ : Кертриџ Придобивки Од Овој Производ : Братот Користи Технологија Иннобела, КОЈА НЕ САМО Што Е ОТПОРНА На ИЗБЛЕДУВАЊЕ, ТУКУ И БРЗО ВО БОЈА, ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ВИСОКОКВАЛИТЕТНО ПЕЧАТЕЊЕ, КОЕ ИМА ПОЖИВОПИСНИ БОИ И ПОДОБРА ДЕФИНИЦИЈА. Дизајниран како дел од целиот интелигентен систем за печатење. ВИСОК ПРИНОС ЦРНО. МФЦ-Ј5330ДВ, МФЦ-Ј6530ДВ, МФЦ-Ј6730ДВ, МФЦ-Ј6930ДВ. Оем Брат Бренд. ВИСОК ПРИНОС ЦРНО. МФЦ-Ј5330ДВ ; МФЦ-Ј6530ДВ ; МФЦ-Ј6730ДВ ; МФЦ-Ј6930ДВ. Оем Брат Бренд.

R

Им се допаѓа и на купувачите