.

.

- 8000-Тите Заменски Филтри За Вода За CUNO CFS8000-S [ Пакет]

- 8000-Тите Заменски Филтри За Вода За CUNO CFS8000-S [ Пакет]

DEN 382.08
Износ

Комерцијалниот филтер ЗА вода Sgf-8000 S е компатибилна замена ОД 3 МЕТРИ која обезбедува свежа, чиста и одлична вода за пиење. Овој висококвалитетен филтер намалува : полифоам-скала. Нашите филтри се направени со активен јаглен произведен со помош на нова технологија која ги карбонизира исушените кокосови лушпи. Кокосовиот јаглерод е супериорен во однос на другите извори на активиран јаглерод. Има 50% повеќе микро-пори за фаќање загадувачи. За повеќе информации, посетете ја веб-страницата Брзи Зелени Филтри. Промена на фреквенцијата на филтерот : на секои 4-6 месеци Направени Во САД од Производителот : ние нудиме различни филтри кои се компатибилни со сите водечки брендови. Брзите Зелени Филтри се Зелена алтернатива на конвенционалниот филтер, нашите производи се еколошки свесни додека се исплатливи. Наша цел е да ви обезбедиме најчиста и најздрава филтрација на вода за вашиот дом и бизнис со тоа што ќе бидете сигурни дека материјалите што ги користиме се со највисок стандард за квалитет. Индустрија сертифицирана за исполнување на нсф / АНСИ 42 стандард, Брзи Зелени Филтри намалува : - талог, нечистотија и ' рѓа. Произведено ВО САД користејќи САМО сертифицирана лабораторија НСФ И АНСИ тестирана суровина за нејзиниот квалитет и перформанси Највисоки Перформанси во својата класа и Капацитет во Индустријата Купи со доверба Суровина е Бпа, Олово, И без Арсен. Одлична алтернатива на скапите филтри со брендирани фрижидери не ги отстранува минералите што можат да бидат корисни за здравјето. Извонреден квалитет, Лесна замена на филтерот, САМ, не се потребни алатки за замена на овој филтер за вода Заменете на секои 3-6 месеци за најдобри перформанси. Еко-пријателскиот филтер користи јаглерод од кокосова обвивка (Обновлив Ресурс), најмоќниот природен филтер на земјата додека ги чува пластичните шишиња со вода надвор од водата на нашите депонии. Произведено ВО САД користејќи САМО сертифицирана лабораторија НСФ И АНСИ тестирана суровина за нејзиниот квалитет и перформанси Највисоки Перформанси во својата класа и Капацитет во Индустријата Купи со доверба Суровина е Бпа, Олово, И без Арсен. Нашата мисија Е Да Го Спасиме Здравјето !! Одлична алтернатива на скапите фрижидерски брендирани филтри. Не ги отстранува минералите кои можат да бидат корисни за здравјето. Извонреден квалитет, Лесна замена на филтерот, САМ, не се потребни алатки за замена на овој филтер за вода Заменете на секои 3-6 месеци за најдобри перформанси. Еко-пријателскиот филтер користи јаглерод од кокосова обвивка ( Обновлив Ресурс), најмоќниот природен филтер на земјата додека ги чува пластичните шишиња со вода надвор од водата на нашите депонии.

R

Им се допаѓа и на купувачите