.

.

Prive Amp Up Shampoo & Clasherater Combo Oz

Prive Amp Up Shampoo & Clasherater Combo Oz

DEN 1.00
Износ

Севкупно полнота и неверојатен сјај : Privé Amp Up Shampoo инјектира целокупна полнота, неспоредливо тело и интензивен сјај. Ревитализирачките масла вклучени во неговата формула помагаат да ја осветлите косата без да ја оштетите бојата на косата. Кондиционер за засилување на приватниот засилувач инјектира целокупна полнота, неспоредливо тело и интензивен сјај. Овој волуменски балсам е специјално формулиран за фино и тенка коса, обезбедувајќи бестежински волумен. Prive Amp Up Shampoo & Clasherater Combo 16 Oz.

R

Им се допаѓа и на купувачите