.

.

Стандарден комплет Aqua Dragons со промена на бојата што се менува длабоко морето живеалиште

Стандарден комплет Aqua Dragons со промена на бојата што се менува длабоко морето живеалиште

DEN 3984.80
Износ

Извршете и растат неверојатни ситни аква -змејови во специјален резервоар за живеалишта во длабоко море! Ставете ги јајцата во живеалиштето исполнето со вода и по 48 часа ситни водни змејови ќе се изведат и ќе оживеат! Резервоарот за живеалишта на длабоко море има сè што ви треба за да создадете совршено живеалиште за вашите мали змејови, плус храна за да ги одржувате среќни. Аквариумскиот резервоар за топла и ладна боја, ви помага да ги одржувате удобни! Вклучува специјална технологија за промена на бојата за да ви помогне да ги задржите вашите аква -змејови на здрава температура! Отвори и растат неверојатни ситни аква -змејови во специјален резервоар за живеалишта во длабоко море!. Ставете ги јајцата во живеалиштето исполнето со вода и по 48 часа ситни водни змејови ќе се изведат и ќе се оживеат!. Резервоарот за живеалишта на длабоко море има сè што ви треба за да создадете совршено живеалиште за вашите мали змејови, плус храна за да ги одржувате среќни. Резервоарот за живеалишта на Аква Драгонс Длабоко море, исто така, има LED светло и лупа за да можете да ги гледате како јадат, пливаат и играат!.

R

Им се допаѓа и на купувачите