.

.

Мед Мини Крем Дуо

Мед Мини Крем Дуо

DEN 1.00
Износ

Медот е природен навлажнувач познат по тоа што ја задржува и зачувува влагата на кожата. Ова Мини Крем Дуо вклучува Мини Манука Мед Ден Крем И Мини Манука Мед Ноќ Крем. Двете карактеристики Манука Мед за навлажнување, смирување и смирување на кожата. Зацврстување. Анит-стареење. Пора Рафинирање. Сјајна.

R

Им се допаѓа и на купувачите