.

.

Оригинално склопување на цревото P S

Оригинално склопување на цревото P S

DEN 847.20
Износ

Оригинално склопување на цревото за управување со напојување Оригиналното склопување на цревото за управување со електрична енергија е компонента за замена на ОЕС која ги обезбедува истите перформанси, издржливост и животен век како и вашата фабричка оригинална опрема. Карактеристики и придобивки : Дел за замена на ОЕС за оригиналната фабричка компонента на вашето возило што нуди квалитет, сигурност и издржливост на OES произведени на спецификација на OES за вклопување, форма и функции оригинално склопување на цревото P/S.

R

Им се допаѓа и на купувачите