.

.

Главни теми? Организатор на градник

Главни теми? Организатор на градник

DEN 3.33
Износ

Обезбедете нарачка во вашиот плакар со овој организатор на градник од главните теми! Со 6 мали и достапни прегради, ова складирање на фиоки е совршено парче за чување на сите градници. Обезбедува брз и лесен начин да изберете кој градник сакате да го носите, додека ги одржувате фиоките да изгледаат уредно и уредно. Доаѓа во свежа бела боја со беж акценти и е направена од висококвалитетен материјал отпорен на солзи и отпорен на пункција за да се обезбеди долгогодишна употреба. Бидете сигурни дека секој агол на вашиот плакар е организиран и го собере овој организатор на градник од главните теми денес! Уредно ги организира вашите градници. Направено од висококвалитетен материјал отпорен на солзи и отпорен на пункција. Едноставно решение за уреден и уреден плакарот. Доаѓа во свежа бела боја со беж акценти. 6 мали прегради за чување на сите градници. Организаторот на градник се вклопува во повеќето стандардни фиоки. Трансформирајте ги вашите фиоки од преполна мешаница во уредно засолниште.

R

Им се допаѓа и на купувачите