.

.

Најголемите Хитови на смртната Казна

Најголемите Хитови на смртната Казна

DEN 2.67
Износ

Конечно назад во печатење, снуп Догс најголемите хитови колекција. Вклучува специјален преклопен врежан дигипак. Сите 16 песни се дигитално ремастерирани за беспрекорен звук. Песните вклучуваат : цитат;Нутин, Но Г Танг, цитат;Џин и Џис, цитат;пареа, цитат;цитат; Убиство Беше Случај, Цитат; Вообичаени Осомничени; и многу повеќе!.

R

Им се допаѓа и на купувачите