.

.

Пепел: Громогласната Роза Карти За Играње Од Асмоди

Пепел: Громогласната Роза Карти За Играње Од Асмоди

DEN 2.00
Износ

Пустинскиот град Неверсет цвета. Не само што големите градини и менажеријата доаѓаат во нивната полнота, туку и така никогаш не е најголемиот син на сет. Лео Сенката за Сонце парадира како пратеник во светот. Смирувачки умови, разладување на гневот, разоружување на насилните. Само кога Е предоцна, непријателите На Лав ги гледаат неговите трње. Дизајниран Од Исак Вега, уметност Од фернанда суарез. Подготвена за играње палуба на сите нови карти. Проширување за пепел.

R

Им се допаѓа и на купувачите