.

.

0. Кт Маркиз Исечете Вистински Културен Дијамант НАСПРОТИ 1-НАСПРОТИ Г-Х Цврст Вистински 18к Жолто Злато Оџак Ангажман Дизајнер Арт Деко Дејни Ветување Свадба бв гол?

0. Кт Маркиз Исечете Вистински Културен Дијамант НАСПРОТИ 1-НАСПРОТИ Г-Х Цврст Вистински 18к Жолто Злато Оџак Ангажман Дизајнер

DEN 2.00
Износ

Култивиран Лабораториски Одгледуван Дијамант : . Дијамантите Одгледувани во лабораторија се идентични со Минираните Дијаманти во хемиската структура и состав; да се биде неразличен создава идеална алтернатива за означување на приказ на љубов со висока вредност. Произведен во лабораторија и вети дека ќе биде без конфликти, секој дијамант е загарантиран да биде целосно уникатен и карактеристично редок. Еден вид без два дијаманти слично, вашето парче е ексклузивно за вас. Култивирани Лабораториски Одгледувани Скапоцени Дијаманти. Страничните Камења се Врвни Кристални Дијаманти, имитирајќи изглед на откопани дијаманти. 4 Ц ви кажуваат се што треба да знаете за квалитетот На Нашата Културна Лабораторија Одгледувани Дијаманти : . Исечете : сечењето, што значи форма или аспекти; што го прави сјај.Боја : Категоризирана по боја-одделение, почнувајќи од безбојни до различни нијанси.Јасност : Состојба измерена со присуство (или недостаток) на мали недостатоци.Карат : Тежина/маса измерена во карати, вкупна тежина на карат (CTW). . Нашата Посветеност Кон Животната Средина. Секој аспект од нашето најсовремено производство на ликовен накит е критички дизајниран и внимателно изработен како дел од нашиот специјализиран процес на производство на зелена боја. Сите дијаманти што Ги продава Клара Пучи гарантирано ќе бидат автентични вистински дијаманти Одгледувани Во Лабораторија. Извори етички од нашите добавувачи кои се придржуваат до општествено совесни методи. Уникатните дијаманти што Ги носи И продава Клара Пучи гарантирано ќе бидат автентични Дијаманти Одгледувани Во Лабораторија. Испорачана во Нашата Бесплатна Кутија За Подароци, секоја ставка е дизајнирана, произведена и продадена исклучиво Од Клара Пучи. Професионално поставени во вашиот избор на цврсти 14k или 18k автентицирани печат злато, а исто така придружени со Нашата Автентичност Картичка. 60-дневна опција за враќање без проблеми се нуди Со Ограничена Доживотна Гаранција за сите предмети, покривајќи оштетени, обезбојувани или заматени камења; заменети бесплатно. Идеален за секој спомен, подарок или спомен заменет без полнење. Испорачано во нашата Бесплатна Кутија За Подароци Клара Пучи со најбрза, најсигурна услуга за испорака за придобивките на нашите купувачи, обезбедувајќи соодветни безбедносни мерки. Сите централни камени дијаманти доаѓаат со официјален Сертификат за Автентичност.

R

Им се допаѓа и на купувачите