.

.

МКХ0114342-ИМП3-А

МКХ0114342-ИМП3-А

DEN 0.67
Износ

СПИ-СПОРТ ДЕЛ Увезени ЦДИ Кутија за МОТОРНИ Санки СКИ-ДОО ФОРМУЛА СЛС, СС, УЛ, СТХ, З 1994-1996 увезени ЦДИ Боксоем# : 410-9189-00производител Број : 01-143-42висок квалитет Замена ЦДИ Кутии приклучете и монтирајте исто како и оригиналната опреманекои дизајни на куќишта се разликуваат малку, но ќе се монтираат исто на оригиналот Pointcdi Кутии КОИ ГИ ЗАМЕНУВААТ Оригиналите W/ 4-БОЛТ МОНТАЖА ВКЛУЧУВААТ АДАПТЕР ПЛОЧА.ЗАБЕЛЕШКА : НЕ ЗА УПОТРЕБА НА Ултралесни Одрекувања ЗА ГАРАНЦИЈА НА АВИОНИ Целокупните КУТИИ ЗА ЦДИ се тестираат двапати за да се осигура квалитетот. Пред да инсталирате нова кутија ЗА ЦДИ, проверете ги сите компоненти и врски за палење за да бидете сигурни дека Тие Се Во толеранции. Ако некои компоненти се надвор од спецификации, тие можат да предизвикаат предвремено откажување НА ЦДИ. Сепак, производителот не ги продолжува гаранциите и нема да можеме да прифатиме никакви враќања на овие единици. СПИ-СПОРТ ДЕЛ Увезени ЦДИ Кутија За Моторни Санки СКИ-ДОО ФОРМУЛА СЛС, СС, УЛ, СТХ, З 1994-1996 Увезени ЦДИ Кутија. ОЕМ# : 410-9189-00. Број На Производителот : 01-143-42. Висококвалитетни Кутии ЗА замена НА ЦДИ се приклучуваат и монтираат исто како и оригиналната опрема. Некои дизајни на случаи се разликуваат малку, но ќе го монтираат истото во оригиналната точка. CDI кутии кои ги заменуваат оригиналите W/ 4-болт монтажа вклучуваат адаптер плоча. ЗАБЕЛЕШКА : НЕ ЗА УПОТРЕБА НА УЛТРАЛЕСНИ АВИОНИ. ГАРАНЦИЈА ОДРЕКУВАЊЕ сите ЦДИ кутии се тестираат двапати за да се осигура квалитетот. Пред да инсталирате нова кутија ЗА ЦДИ, проверете ги сите компоненти и врски за палење за да бидете сигурни дека Тие Се Во толеранции. Ако некои компоненти се надвор од спецификации, тие можат да предизвикаат предвремено откажување НА ЦДИ. Сепак, производителот не ги продолжува гаранциите и нема да можеме да прифатиме никакви враќања на овие единици.

R

Им се допаѓа и на купувачите