.

.

Вестин 23-Е-Серија 3 Тркалезни Нерф Чекор Барови - Црна Завршница Во Прав

Вестин 23-Е-Серија 3 Тркалезни Нерф Чекор Барови - Црна Завршница Во Прав

DEN 2153.92
Износ

Вестин (ТМ) Е-Серија Нерф Баровите се направени од 3 инчи. дијаметар тркалезни цевки и се специфични дизајни на возилото. Чекор дизајн и монтажа техника варира во зависност од примената (монтажа комплет вклучени). Тие имаат вдлабнати подрачја монтирани чекор влошки уникатни за Е-Серија Нерф Барови функција на името на брендот Вестин(ТМ) и се ОТПОРНИ НА УВ.Овој Дел Одговара : Годинамакемоделсубмодел2009-2010додгерам 1500ларамие2009-2010додгерам 1500СЛТ2009-2010додгерам 1500спорт2009-2010додгерам 1500СТ2009-2010додгерам 1500ТРКС2009-2010dodgeram 1500trx42010dodgeram 2500laramie2010dodgeram 2500power вагон2010dodgeram 2500 SLT2010 DODGERAM 2500slt2010dodgeram 2500st2010dodgeram 2500trx2010dodgeram 3500laramie2010dodgeram 3500slt2010dodgeram 3500st2010dodgeram 3500slt2010dodgeram 3500st2011-2018 RAM1500 BIG horn2012-2018ram1500express2011-2018 RAM1500 LARAMIE2014-2015ram1500laramie Ограничен2011-2018ram1500laramie longhorn2015-2018ram1500lone star2011-2016ram1500outdoorsman2015-2018ram1500lone star2011-2016 RAM1500 OUTDOORSMAN2015-2018ram1500rebel2011-2018ram1500slt2014-2018ram1500specal service2011-2018ram1500sport2011-2012 RAM1500 ST2012-2018ram1500tradesman2019ram1500 CLASSICBIG HORN2019-2023ram1500 classicexpress2019ram1500 Classiclaramie2019ram1500 classiclone star2019-2023ram1500 класицилт2019-2023ram1500 класикаспецијална услуга2019-2023 RAM1500 КЛАСИКА2013-2023ram2500big Horn2011-2023ram2500laramie2014-2015 RAM2500 LARAMIE ОГРАНИЧЕН2011-2021 RAM2500 LARAMIE longhorn2016-2023ram25000laramie LONGHORN2016-2023 RAM25000 LARAMIE LONGHORN2013-2015,2019-2023ram2500lone star2012-2016ram2500outdoorsman2011-2023ram2500power ВАГОН2023 RAM2500 REBEL2011-2018ram2500slt2011-2013 RAM2500 ST2013-2023ram2500tradesman< Вклучен Комплет За Монтирање. 3 " круг чекор барови. Специфични апликации за возила. Вбризгување обликувани полимер чекор рампа. Вдлабнати чекор област. Инсталација на завртки-не е потребно дупчење*. *На повеќето апликации.

R

Им се допаѓа и на купувачите