.

.

Електролу Вистински ОЕМ Фрижидер Долна Шарка Игла

Електролу Вистински ОЕМ Фрижидер Долна Шарка Игла

DEN 2.33
Износ

Долната Игла на Шарката 240516502 е вистински дел од електролукс ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Фрижидерите. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека Електролуксот 240516502 може да се примени на вашиот апарат. Електролукс Производителот Дел Број : 240516502. Иглата На Долната Шарка На Електролукс е дизајниран вистински оем (Производител На Оригинална Опрема); и дизајниран според точните спецификации. Електролукс 240516502 Долната Игла на Шарката е за Фрижидери.

R

Им се допаѓа и на купувачите