.

.

Nitto Recon Grappler A T Сите Терени LT315 50R 127 124s F Лесен Камион Гуми

Nitto Recon Grappler A T Сите Терени LT315 50R 127 124s F Лесен Камион Гуми

DEN 1.00
Износ

Nitto Recon Grappler A/T LT315/50 R24 127/124s Foverviewter Recon Grappler A/T е најновата интерпретација На Nitto на гума за лесен камион за сите терени. Поместувајќи ги границите на дизајнот и перформансите, Recon Grappler е дизајниран да обезбеди и удобно возење по автопат и способни перформанси надвор од патот. Со своите високи, агресивни странични навртки и атрактивен дизајн на шарите, Рекон Граплер се издвојува како нов стандард за гуми за лесни камиони за сите терени за ентузијастите. Поддржан од ограничен производител од 55.000 милји гаранција за живот за ЛТ и флотација метрички големини. Цик-цак центарот и жлебовите на рамената обезбедуваат гризечки рабови за дополнително влечење. Скалестите навртки на рамената ја зголемуваат влечната сила во теренски услови. Длабоките странични навртки обезбедуваат агресивен изглед. Големите блокови на рамената и шарите со оптимизирано пиење ја подобруваат ригидноста на блокот на шарата за подобро ракување и стабилност во влажни и суви услови, истовремено обезбедувајќи агресивен изглед. Широките и тесни жлебови го намалуваат нивото на бучава и ја зголемуваат влечната сила. Засилена блок основа подобрена ригидност за намалување на флекс за стабилни суви перформанси. Големина : LT315/50 R24. Опсег На Оптоварување : Ф. Производот Може Да Варира Од Сликата. Тркало/Раб Не Се Вклучени.

R

Им се допаѓа и на купувачите