.

.

Ли Производи Сортквик Прст Навлажнувачи, Оз. Пинк

Ли Производи Сортквик Прст Навлажнувачи, Оз. Пинк

DEN 3.00
Износ

Ли 10050бренд Новопроизвод # 10050производ # 10050одорс навлажнувачот на врвот на прстот содржи патентирана антимикробна состојка за поголема хигиенска заштита. Резултирачкиот позитивен зафат овозможува лесно броење, поднесување, собирање и сортирање. Нетоксичниот навлажнувач на врвот на прстот нема да ја обои кожата, хартијата или облеката и содржи дамка што апсорбира влажност. 10050 Карактеристики : Спакувана Количина : 1 Секоја Апликација/Употреба : Броење Рециклирана : Да Рециклирана Содржина : 25% Пост-потрошувачки-Отпад% : 0% Потребно Собрание : Нема Земја На Потекло : Сад Патентирана антимикробна состојка за поголема хигиенска заштита. Обезбедува позитивен стисок за броење, поднесување, собирање и сортирање. Нетоксичен, без мирис и нерѓосувачки. Заштитен блотер.

R

Им се допаѓа и на купувачите