.

.

ИЗДУВНИ ПРОИЗВОДИ ПРИГУШУВАЧ-СПРОВЕДУВАЧ II

ИЗДУВНИ ПРОИЗВОДИ ПРИГУШУВАЧ-СПРОВЕДУВАЧ II

DEN 3.33
Износ

Карактеристики алуминизирани материјали за супериорна заштита од корозија идеална за економијата купувачи специјално дизајнирани за професионална инсталација екстензивна употреба на патентиран пригушувач со еден кертриџ дизајнирани глави, школка и обвивка со стотици оригинални апликации за опрема со минимални инвестиции во залихи проширливи вратови за полесно димензионирање и инсталација21 универзален дизајн на пригушувач - ШКУ : МИРД33625 Ап Издувни Производи 3757 издувни пригушувач дополнителни карактеристики пригушувач тип : збунет.

R

Им се допаѓа и на купувачите