.

.

Специјално писе лесна и лажичка мачка за мачки, свеж мирис, 8. lb

Специјално писе лесна и лажичка мачка за мачки, свеж мирис, 8. lb

DEN 2.33
Износ

Ова легло за мачки содржи глинест глина и растителен материјал комбиниран за производство на тврд тропање, лесен легло што е лесно да се носи, лажи и чисти. Исто така, содржи ист волумен и број на употреба како традиционално легло, но тежи помалку. Јо, можеш да се чувствуваш добро за пакувањето затоа што легло доаѓа во пластичен сад што може да се рециклира. На Специјалното Кити, знаеме дека мачките владеат, а вашата мачка е уверена дека само би го обезбедиле најдоброто легло за мачки. Формулирана е безбедна и природна состојка и содржи природна бентонитна глина. Гранулите за легло се прошируваат кога се влажни и формираат грутки што нема да се разделат дури и за време на просејување, лажичка или гребење на мачката. За разлика од обичните легло за мачки, течниот и цврст отпад во кутијата за легло може да се отстрани оставајќи чиста кутија без отпад. Нема отпад не значи мириси. Секогаш можете да му верувате на Special Kitty за да обезбедите премија производи што ќе ги уживате вашата мачка. Силни тврди грутки од натриум бентонит глина . Пластичен сад за бокали за лесно ракување . Одлично за повеќе домови за мачки . мирисани со светло свеж мирис.

R

Им се допаѓа и на купувачите